A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.

Projekt, workflow

Egyedi workflow-k, iratkezelés, projekt támogatás folyamatai cégenként nagyon eltérőek lehetnek, gyakran egybefonódnak. Különböző vállalatok esetén egyes elemekre nagyobb hangsúly tevődik, más komponensekre nincs szükség.

Annak érdekében, hogy testre szabott, de ne túl bonyolult rendszert kínáljunk, több önállóan is működő modult alakítottunk ki, melyek tetszőleges módon egymáshoz kapcsolhatóak.

Projekt modul

Több különböző kialakításban elérhető, a költségek követése, vagy inkább csoportmunka támogatása egyaránt lehet cél.

Projekt workflow

A dinamikusan testre szabható workflow modullal integráltan működik, így megszabható – akár projekt típusonként, - hogy milyen státuszokat vehet fel, mely szerepkörök léptethetik tovább, ki kapjon a változásokról értesítést.

A rendszer testre szabása során a kapcsolódó üzleti események kezelése: vevői rendelés, díjbekérő stb. is rugalmasan alakítható: mely státuszokban milyen tevékenység végzendő el, funkciójogosultságokkal szabályozható.

Gantt diagramm

A projekthez Gantt diagram is kapcsolódik, ezek segítségével könnyebben áttekinthetőek a határidők, kapcsolódó erőforrások és szűk keresztmetszetek.

Riportok

A projektek kapcsán is számos riportolási lehetőség áll rendelkezésre a nyitott és lezárt projektekről egyaránt. Felelősök, státuszok szerint szűrhető a projektek állása, a közeledő, vagy lejárt határidők.

Feladatkezelés

A rendszerben elérhető feladatkezelés funkcionalitás a projektek kezelését is megkönnyíti, egyes feladatok projektekhez rendelve is létrehozhatóak, a projekt adatlapon ezek állása áttekinthetően követhető.

Bevétel és költségtervezés, mérés

A projektlapon igény szerint felvehető egyedi kialakítás során egyedi bontásban a terv sablon (anyag / munkadíj, alvállalkozói költségek stb.) majd a rendszer a projekthez kapcsolódó bizonylatok alapján a bevételek és költségek alakulása automatikusan kalkulálódik és a projektlapon a tervszámok mellett megtekinthető.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra