A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.

Keretrendszer

Sok év tervezési, fejlesztési, üzemeltetési tapasztalatai alapján alkottuk meg fejlesztői keretrendszerünket 2011-ben cégünk alapításakor, amelyet folyamatosan fejlesztünk a projektek során felmerült igényeknek megfelelően.

A fejlesztői keretrendszer 2016-ban megalkotott harmadik verzióját hamarosan, Smart Business Platform néven fejlesztő partnerek számára is elérhetővé teszünk.

Cutting edge JavaScript komponensek, robusztus JavaEE szerver, Spring Security alapokon építjük a keretrendszerünket, több mint öt éve ezen a platformon építjük minden megoldásunkat.

Elválnak egymástól a technológiai és az üzleti funkcionalitást biztosító rétegek, ezáltal az újabb technikai jellegű vagy funkcionális igények megjelenésekor egyaránt rugalmas továbbfejlesztésre ad lehetőséget. Minden felhasznált felületi elem és egyéb komponens a technológiai változásokkal lépést tartva frissíthető, cserélhető, továbbfejleszthető.

Az egyes architekturális rétegek is jól elkülönülnek, ez mind rendszerintegrációs, mind fejlesztési szempontból számos előnyt jelent.

A rendszer funkcionális téren is moduláris felépítésű, kliens oldalon és szerver oldalon egyaránt jól strukturált, külső rendszerekhez rugalmasan illeszthető.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra