A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.

Pénzügy, Cash-flow és kontrolling

Teljes körű, integrált funkcionalitást kínálunk.

A számlázás, vevő és szállító számlák követése mellett a kiegyenlítések követését, alapvető nyereségesség, kintlévőség, forgalom riportokat.

A teljes körű bevezetés során bank, pénztár, kontírozás, tetszőleges könyvelési dimenziók, terv-tény kimutatások is elérhetőek.

Kisebb szervezetek számára „egyszerűsített” folyamatot is lehetővé tesz a rendszer, amennyiben külső könyvelő iroda végzi a bankbizonylatok rögzítését.

Mindkét esetben gyors adatrögzítés, áttekinthető képernyők segítik a hatékony munkavégzést.

Kontírozás

Mozgás típus, termékcsoport, vevőcsoport alapú paraméterezés alapján a rendszer elvégzi a pénzügyi bizonylatok kontírozását. Ezzel a megoldással rengeteg kézi munka és hibalehetőség előzhető meg. Természetesen kézzel az automatikusan kontírozott adatok utólag módosíthatóak.

Könyvelés

Igény szerint lehetőség van külső könyvelés és könyvelő rendszer alkalmazására, de ebben az esetben is megfelelő interfészen fel tudjuk adni a kontírozott adatokat.

SMARTFRONT könyvelési modul alkalmazása esetén természetesen a kontírozott adatokat a könyvelés modul automatikusan fogadja. A rendszer webes felépítésének előnyei ebben az esetben is kihasználhatóak, külső könyvelőiroda is egyszerűen eléri a könyvelés modulunkat.

Cash-Flow

A Cash-Flow követése és tervezése is támogatott, könnyen használható, átlátható felületet biztosítunk az egyenlegek követésére, sőt néhány kattintással a megváltozott esedékességgel rendezett kimenő/beérkező számlák hatását is láthatjuk, tervezhetjük.

Az áttekinthetőséget grafikus megjelenítés is támogatja.

Üzleti terv

Éves (akár havi bontású) üzleti terveket rögzíthetünk a rendszerben tetszőlegesen kialakítható üzleti terv sablonok létrehozásával. Ezeket a terv számokat a rendszerben bármikor összevethetjük a teljesült tény adatokkal, így folyamatosan, naprakészen követhető a tervek teljesülése a tény kontrolling adatok alapján.

Kontrolling riportok

Akár hat különböző dimenzió mentén is követhetjük a pénzügyi bizonylatokat (pl. osztály, üzletág, projekt szinten…). Az adatokat könnyen szűrhető, aggregálható listákon bármikor elérhetjük megfelelő jogosultsági szintek szerint.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra