A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.

Integrált egyedi webshop

Egyedi, reszponzív megjelenéssel elérhető webshop modulunk kiemelt előnye, hogy az ügyviteli rendszerrel teljes mértékben integrált, azaz a termékek minden terméktulajdonsága, aktuális árakkal egyetlen paraméter beállításával máris leérhetőek a webshopon, illetve a rendelések is azonnal láthatóak a rendszerben, egy „webes értékesítés” jelzéssel ellátott rendelésként.

A webshop tartalmai szintén a rendszerből szerkeszthetőek.

B2B partnerportál

A legfontosabb különbség, hogy bejelentkezés után lehet csak vásárolni, illetve a bejelentkezett partnerek a számukra publikált árakat láthatják.

Ügyfélportál, Szervizportál

A rendelésfelvevő webshopok mellett sok további folyamat során is érdemes az ügyfelekkel webes felületeken gyors és hatékony kommunikációt kialakítani. Ilyen portálokon felvehet a partnerünk szerviz bejelentést, megtekinthető a bérelt eszközállományát, követheti a rá vonatkozó folyamatban lévő eseményeket, kapcsolati adatokat módosíthat. Ezáltal átláthatóbb, naprakészebb lesz a kapcsolat, növelhető az ügyfelek kötődése, és nem utolsó sorban jóval hatékonyabb módon cserélhetünk információt, mint telefonon és levelezésen keresztül.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra