A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.

Csoportmunka támogatás üzenetkezelés

Egyik legújabb innovációnk, hogy az utóbbi években elterjedt hatékonyságnövelő eszközök funkcionalitását integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe.

Sok helyütt használnak különálló csoportmunka eszközöket a belső kommunikáció támogatására, de nagyságrendi előrelépés érhető el, ha mindez az ügyvitelbe integráltan történik.

Belső üzenetek

Bármilyen teendő, számlaiktatás, rendelés kapcsán amikor kérdés vetődik fel, vagy utasítást szeretnénk adni egy munkatársnak, az adott bizonylat képernyőjén állva mindezt megtehetjük, a másik fél értesítést kap és egy linket, hogy minden további keresgélés nélkül megnyithassa az adott képernyőt és a kapcsolódó üzenetet együtt.

További előnye ennek a beépített funkciónak, hogy nem kell levelek közt keresgélnünk egy-egy teendő kapcsán az üzeneteket, az adott üzleti objektumhoz csatoltan a képernyő alján látható historikusan minden kommunikáció és változás bejegyzés.

Értesítések

Ha egy kolléga nincs a rendszer előtt, beállítható a profiljában, hogy kapjon-e esetleg e-mail értesítőt is a rendszerben keletkezett üzenetről.

Amellett, hogy bizonyos események bekövetkeztére automatikus szabályok alapján a rendszer is generálhat értesítéseket (pl. rendelés lezárásáról a felelősnek), egyes bizonylatokra fel is iratkozhatunk és számos további paraméterezési lehetőség áll rendelkezésre dinamikusan a rendszer használata közben is.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra