A minőség soha nem véletlen, hanem eltökélt szándék.Követjük a működését, igényeinek változását

Ez talán a legnehezebb kihívás megoldásszállítóként, hogy egyszerre biztosítsuk a stabil termék bevezetés nyújtotta előnyöket, és az egyediséget. A bevezetés pillanatában ez még megoldható, viszont idővel, amint a termék is továbbfejlődik és az egyedi igények is változnak, egyre nagyobb tudatosságot igényel az igények összehangolása.

Módszertanunk segítségével igyekszünk ezen a téren is optimális megoldást nyújtani, hogy minél kisebb költséget jelentsen a kompatibilitás fenntartása és a változások követése.

Folyamati paraméterek bevezetésével, egyedi képernyők, riportok biztosításával igyekszünk mindkét szempontnak megfelelni.

Gyakran halljuk, hogy egy-egy egyedi modul milyen aránytalan erőfeszítések árán ültethető csak át az üzleti rendszer következő verziójába. Ezeket a csapdahelyzeteket próbáljuk minél költséghatékonyabban megelőzni a gondos tervezéssel, hogy a jövőben ne legyen akadály az újabb verziók átvétele akkor sem, ha egyedi megoldásokat is szeretnének partnereink.

Ennek a megközelítésnek köszönhetően a bevezetési időszakot követően is bármikor képesek vagyunk gyorsan reagálni egy-egy újabb igény felmerülésekor.

Ajánlatkérés Vissza a főoldalra